Сабота, 09.06.2018 година, Кино КУЛТУРА, Скопје

Во присуство на 60 лица, активни чинители од областа БЗР, започна првиот стручен настан организиран од ЗИЗ Тутела, Институт Концепт и Фондацијата Фридрих Еберт канцеларија во Скопје.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *