Почитувани членови на ЗИЗ Тутела

На ден 30.06.2018 година, со почеток од 10:00 часот, ЗИЗ Тутела и Ресторан Моклиште, Ве покануваат на еднодневен Пикник под мотото “ТУТЕЛА И СЕМЕЈСТВОТО”

Целта на овој настан е сите членови на ЗИЗ Тутела, заедно со своите семејства, да присуствуваат на заедничко дружење.

ПОКАНА

ПРИЈАВА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *