ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА – ДЕН 4

АКТИВНОСТ: НАПО ВО ШТИП

ДАТА: 25.10.2018 г.

ЦЕЛНА ГРУПА: Ученици од средно и основно образование, студенти на УГД – Штип

ПРИСУТНИ: Професори од УГД  – Штип

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотографии од настанот: https://photos.app.goo.gl/f3DearHngwBLcowAA

 

ПРОДОЛЖУВАМЕ…

ДЕН 5 – НАПО ВО БИТОЛА (26.10.2018 г.)

НАПО И СТУДЕНТИТЕ, НАПО И УЧЕНИЦИТЕ, НАПО И ГРАЃАНИТЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *