По повод три години од формирањето на ЗИЗ Тутела, на 28.02.2021 г., со почеток во 18:00 часот, во BIS Lounge bar, беше oрганизаирана “РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА”.

Фотографиите од забавата можете да ги погледнете на следниот линк:

https://photos.app.goo.gl/nNvPNq6vM5VQuAij6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *