Поздрав од колегите и пријатели од Република Бугарија – ФЦБЗПР, по повод промоцијата на ЗИЗ ТУТЕЛА и првиот број на стручното списание за БЗР ТУТЕЛА.

28.04.2018 година, ДХО Даре Џамбаз, Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *