ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА

АКТИВНОСТ: НАПО И УЧЕНИЦИТЕ

ДАТА: 22.10.2018 г. 

ЦЕЛНА ГРУПА: Ученици во основно и средно образование

ПРИСУТНИ: Претставници од Министерство за образование, Стручни лица по БР 

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотографии од настанот:  https://photos.app.goo.gl/BSxh7pbw1ypRfZ4Z8

 

ПРОДОЛЖУВАМЕ…

ДЕН 2 – CITY MALL, Скопје (23.10.2018 г.)

НАПО И ГРАЃАНИТЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *