ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА

АКТИВНОСТ: НАПО И ГРАЃАНИТЕ

ДАТА: 23.10.2018 г.

ЦЕЛНА ГРУПА: Посетители на CITY MALL, Скопје

ПРИСУТНИ: Доктори по медицина на труд, Стручни лица по БР

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотографии од настанот: https://photos.app.goo.gl/oGVmgsxAVTGJLdJNA

 

ПРОДОЛЖУВАМЕ…

ДЕН 3 – ФИРМИ ДОБИТНИЧКИ НА НАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА ДОБРА ПРАКСА ВО БЗР ЗА 2017 г.

НАПО И РАБОТНИЦИТЕ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *