ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА – ДЕН 3

АКТИВНОСТ: НАПО И РАБОТНИЦИТЕ

ДАТА: 24.10.2018 г.

ЦЕЛНА ГРУПА: Вработени во фирми добитнички на национална награда за добра пракса во БЗР во 2017 г.

ПРИСУТНИ: Министерка за труд и социјална политика г-ѓа Мила Царовска, офцијален претставник на Државниот инспекторат за труд и член на националниот совет за БЗР, стручни лица за БР, доктори по медицина на труд,

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотограгии од настанот: https://photos.app.goo.gl/BhuvMNcf5CsnPbkS9

 

ПРОДОЛЖУВАМЕ…

ДЕН 4 – НАПО ВО ШТИП (25.10.2018 г.)

НАПО И СТУДЕНТИТЕ, НАПО И УЧЕНИЦИТЕ, НАПО И ГРАЃАНИТЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *