АКТИВНОСТ: НАПО ВО МАКЕДОНИЈА

ДАТА: 30.10.2018 г.

ЦЕЛНА ГРУПА: Вработени во Мермерен Комбинат Прилеп

ПРИСУТНИ: Вработени во Мермерен Комбинат Прилеп

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотографии од настанот: https://photos.app.goo.gl/r7NZyQctiroc1Vt88

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *