АКТИВНОСТ: НАПО ВО МАКЕДОНИЈА

ДАТА: 02.11.2018 г.

ЦЕЛНА ГРУПА: Вработени во градежни фирми

ПРИСУТНИ: Градежни работници

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотографии од настанот: https://photos.app.goo.gl/hnwnwj2UktDv7TXJ8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *