Почитувани членови на ЗИЗ Тутела

Во истиот период како и минатата година, веќе ТРАДИЦИОНАЛНО и оваа година, на ден 22.06.2019 година (сабота), со почеток од 10:00 часот, ЗИЗ Тутела и Винарската визба ,,Кралица Марија” – Демир Капија, Ве покануваат на вториот еднодневен Пикник, ,,ТУТЕЛА И СЕМЕЈСТВОТО – 2”

Целта на овој настан е сите членови на ЗИЗ Тутела, заедно со своите семејства, да присуствуваат на заедничкото дружење, во убавините комплексот, колегите и најблиските.

Ве очекуваме,

ЗИЗ ТУТЕЛА

ПОКАНАТА И ПРИЈАВАТА ЗА НАСТАНОТ МОЖЕТЕ ДА ГИ СИМНЕТЕ ОВДЕ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *