Како дел од активностите по повод Европската недела за БЗР, претставници на ЗИЗ Тутела, Скопје, членот на ИО на ЗИЗ Тутела м-р Борче Стојчевски и членот на ЗИЗ Тутела м-р Надица Фотев, беа гости на утринската програма на ТВ Сител ,,Ја сакам Македонија”

При самото гостување тие потенцираа дека во интерес на БЗР ЗИЗ Тутела, како сдружение кое обединува најголем број на стручни лица за безбедност при работа продолжува со своите активности и ја одбележува Европската недела за БЗР и промовира кампањата на Европската Агенција за БЗР (EUOSHA) за здрави работни места – Олеснете го товарот
Воедно гостувањето се искристи и за Промоција на збирката песни и раскази ,,БЗРодМАЛИнозе 2021″

Ја користиме оваа прилика да се заблагодариме на ТВ Сител, за укажаната можност за учество во нивната емисија и воедно промоција на активностите на ЗИЗ Тутела.

Целото гостување можете да го погледнете на следниот линк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *