Почитувани членови на ЗИЗ Тутела, колеги заштитари,

28.10.2021 г.,
on-line обука (апликација Webex),

Стручна наменска обука наменета за членовите на ЗИЗ Тутела, во организација на Здружението на инженери за заштита Тутела, Скопје.

Модератор на настанот беше м-р Борче Стојчевски, член на Извршниот Одбор на ЗИЗ Тутела.

Пред повеќе од 150 членови на Здружението , на почетокот на Обуката на присутните им се обрати претседателот на ЗИЗ Тутела М-р Дејан Ангеловски, кој меѓудругото, во своето обраќање им ја честита Европската недела за БЗР и им посака успешна обука.

Александар Павичевиќ, MESSER
М-р Надица Фотев
М-р Борче Стојчевски
г-дин Миладин Попоски

Поради технички проблеми на обуката не успеа да се вклучи колешката од Р.Црна Гора, а поради лични причини колегата од Р.Хрватска.

Според бројот на присутни, интересот во текот на презентаците и стручните дискусии кои се развија на настанот, и оваа обука може да се вброи во делот на успешни стручни обуки кои ги организира ЗИЗ Тутела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *