По повод четири годишнината од формирањето на ЗИЗ Тутела, на 27.02.2022 г., со почеток во 19:00 часот, во Гостилница ДАМА, беше oрганизаирана “РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА”.

Како помина се, погледнете на следниот линк:

Фотографии 27.02.2022 – роденденска забава

ПРОДОЛЖУВАМЕ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *