Министерството за труд и социјална политика додели признанија на компаниите со најдобри пракси за безбедност и здравје при работа за 2017 година.

 

Во категорија на мали компании награда доби ЕВН Електрани, во категорија средни компании награда доби Империјал Тобако и во категорија големи компании награда доби Макстил.

             

 

 

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *