ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ!!!

Ве информираме дека бројката на присутни членови за обуката на 09. 06. 2018 г. е исполнета.
Ви благодариме за интересот и очекувајте, наскоро, уште поатрактивни стручни обуки од областа БЗР, се со цел постојан прогрес и унапредување на областа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *