Почитувани членови на ЗИЗ Тутела!!!

 

Ве известувам,е дека веднаш по летните одмори, ЗИЗ ТУТЕЛА, само за своите членови ќе организира нова бесплатна обука.

Датум: 13.09. 2018 година,

Ден: Четврток

НОВА ОБУКА! НОВИ МЕТОДИ! НОВ ПРИСТАП!

Дополнителни информации за обуката, како членови на ЗИЗ Тутела, ќе добиете на e mail.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *