Почитувани членови на ЗИЗ Тутела,

Како лица кои работите и се усовршувате во областа безбедност и здравје при работа, доколку сте заинтересирани да се стекнете со NEBOSH – сертификат за безбедност и здравје при работа, ЗИЗ Тутела ви ја проследува следната информација:

  • во периодот од 22.10.2018 – 05.11.2018 година, од страна на компанијата MANAGEMENT FORCE Group,Бугарија, се организира обука за стекнување со NEBOSH – сертификат за безбедност и здравје при работа

За сите подетални информации обратете се до организаторот на обуката на следната е-mail адреса npetrova@mforsafety.com

Профилот на компанијата, организатор на обуката, можете да го погледнете на веб страната:

http://www.mforsafety.com/index.php?lang=en и http://www.ermcsafety.com/

Брошура и пријава за учество:

REGISTRATION FORM_ERMC Oct 2018 F

nebosh brochure Oct 2018 f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *