24.10.2018 г. , ЕВН ЕЛЕКТРАНИ

Министерката за труд и социјална политика г-ѓа Мила Царовска, присуствуваше на настанот чиј домаќин беше ЕВН Електрани, по повод Европската недела за БЗР, кој се оджа во Музејот Матка.

Превземено од ТВ КАНАЛ 5: https://youtu.be/mM5P021M18g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *