АКТИВНОСТ: НАПО ВО МАКЕДОНИЈА

ДАТА: 01.11.2018 г.

ЦЕЛНА ГРУПА: Вработени во ПП бригада

ПРИСУТНИ: Пожарникари 

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотографии од настанот:  https://photos.app.goo.gl/BWs4SayDWsKBECM56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *