Почитувани членови на ЗИЗ Тутела!!!

Ве известуваме!!!

Во првата недела од месец Декември, ЗИЗ ТУТЕЛА, само за своите членови ќе организира стручна работилница.
Дата: 04. 12. 2018 година,
Ден: Вторник

Дополнителни информации членовите на ЗИЗ Тутела, ќе добијат преку e mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *