ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ!!!

Ве информираме дека бројката на присутни членови за работилницата на 04. 12. 2018 г. е исполнета.

Ви благодариме за покажаниот интерес за учество на настаните кои ги организира ЗИЗ Тутела.

Сите пријавени ќе добијат e mail со информација дали нивната пријава е прифатена.

Би напоменале дека поради поголемиот број на пријајавени, од планираниот број на учесници, ќе се направи листа на пријавени со дата/време на пријава и ќе се запази принципот прв пријавен прв евидентиран.

ЗИЗ Тутела

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *