По повод една година од формирањето на ЗИЗ Тутела, на 02.03.2019 г., со почеток во 20:00 часот, во BIS Lounge bar, беше oрганизаирана “РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА”.

На забавата покрај членовите на ЗИЗ Тутела (31 член), беа присутни и двајца претставници на МЗЗПР.

Сликите од забавата можете да ги погледнете на следниот линк

https://photos.app.goo.gl/ncZqLY6eaJEmCzb66

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *