21.10.2019 година, означувајќи го почетокот на Европската недела за безбедност и здравје при работа, кампањата Здрави работни места – Управување со опасни супстанци и најава на тековните активности, претставник на ЗИЗ Тутела и ООУ Гоце Делчев, н.Илинден, остварија гостување во утринската програма на ТВ Алфа.

Видеото од гостувањето можете да го погледнете на следниот линк:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *