Почитувани колеги, почитувани членови на ЗИЗ Тутела!

Сите објави наменети само за членовите на ЗИЗ Тутела (објавени во категорија ЗПР), како и материјалите од сите одржани обуки ќе можете да ги видите и симнете после логирањето на web страната (www.tutela.org.mk).

Доколку не сте логирани, ги гледате само јавно објавените содржини и информации.

За сите дополнителни информации, слободно контактирајте не!

ziztutela@gmail.com или contact@tutela.org.mk

ИО на ЗИЗ Тутела

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *