Почитувани колеги, членови на ЗИЗ Тутела

Ни претставува чест да ве информираме дека Здружението на инженери за заштита ТУТЕЛА, Скопје, доби Овластување за спроведување на обуки за стручно усовршување на стручни лица за безбедност при работа.

Со тоа заокруживме уште една планирана стручна активност, со која во иднина веруваме дека заедно сите ќе придонесеме во стручно усовршување на стручните лица и развој на областа БЗР во државата.

ПРОДОЛЖУВАМЕ ВО ИНТЕРЕС НА БЗР

Со почит,

ИО на ЗИЗ Тутела

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *