Почитувани колеги, членови на Тутела, Скопје

Ве информираме дека согласно Одлуката на 12-та Седницата на Извршниот Одбор на Здружението на инженери за заштита ТУТЕЛА, Скопје, одржана на ден 05.09.2022 година, Петтото Годишно редовно Изборно Собрание на Здружението на инженери за заштита ТУТЕЛА, да се оджи на ден 15.12.2022 г, (четврток) истото ќе се одржи со почеток во 12 часот во х.Континентал, Бул.Александар Македонски бб, Скопје.

Поканата можете да ја превземете овде

Напоменуваме дека,во интерес на времето и местото за свикување и одржување на Собранието, ќе се искористи обуката на 15.12.2022 година, во х.Континентал, Скопје, а материјалите за Собранието ќе Ви бидат доставени на Вашите е маил адреси, со цел Ваше активно учество на Собранието.

БИДЕТЕ ПОЗИТИВНИ, ОСТАНЕТЕ НЕГАТИВНИ!

Со почит,

Извршен Одбор на Тутела, Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *