По повод пет годишнината од формирањето на ЗИЗ Тутела, на 24.02.2023 г., со почеток во 20:30 часот, во клуб ,,Private“, беше oрганизаирана “РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА”.

Како помина се, погледнете на следниот ЛИНК

П Р О Д О Л Ж У В А М Е !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *