Почитувани колеги, стручни лица за безбедност при работа!

Здружението на инженери за заштита ТУТЕЛА, Скопје и Мaкедонската квиз асоцијација Ве покануваат да земете активно учество на првиот Квиз на тема „БЗР за ГОЛЕМИ“.

Не ја пропуштајте шансата за проверка на знаењата, стекнување на нови и пред се дружба со колегите.

Повеќе информации на 075 432 051 (Љупчо)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *