Почитувани членови на ЗИЗ Тутела

Во истиот период како и пред КОВИД годините, и оваа година, на ден 02.06.2024 г. (недела), со почеток од 10:00 часот, ЗИЗ Тутела и Хотел ,,Брана Градче” – Кочани, Ве покануваат на третиот еднодневен Пикник “ТУТЕЛА И СЕМЕЈСТВОТО – 3”.

Целта на овој настан е членовите на ЗИЗ Тутела, заедно со своите семејства, да присуствуваат на заедничкото дружење, во убавините комплексот, колегите и најблиските.

Ве очекуваме,

ЗИЗ ТУТЕЛА

ПОКАНАТА И ПРИЈАВАТА ЗА НАСТАНОТ МОЖЕТЕ ДА ГИ СИМНЕТЕ ОВДЕ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *