Почитувани членови на ЗИЗ Тутела, почитувани колеги заштитари,

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ИНЖЕНЕРИ ЗА ЗАШТИТА ТУТЕЛА, Скопје, како медиумски партнер на Европската агенција за безбедност и здравје при работа (EU OSHA) за тековната кампања 2018 – 2019 г., во соработка со Здружението на инженери за заштита на општина Битола, Здружението за безбедност при работа 28-ми Април од Скопје, како и фирмите добитнички на овогодинешните награди за добра пракса во делот на БЗР за 2017 година (ЕВН Електрани ДООЕЛ, Скопје, Империал Тобако, Скопје и Макстил, Скопје),

ВЕ ПОКАНУВА!!!

заедно, сите, достоинствено и масовно да се приклучите и да ја одбележиме Европската недела за безбедност и здравје при работа.

Агендата на активности можете да ја превземете овде

АГЕНДА_ЕВРОПСКА_НЕДЕЛА_БЗР_(22-26.10.2018) (2)

 

НАПОМЕНА:

-Превозот до местото на одржување на сите настани е во организација на самите членови/заинтересирани учесници

-За настаните на 24.10.2018 година, поради ограничен број на присутни лица, поради капацитативните можности на фирмите домаќини на настаните, потребно е да пополните и доставите Пријава за присуство на настан П Р И Ј А В А_за_присуство_на_настан

Сите заинтересирани пополнетите Пријави за настаните на 24.10.2018 година да ги достават најдоцна до 14:00 часот на 19.10.2018 год. На следните e-mail адреси: ziztutela@gmail.com или contact@tutela.org.mk

За сите дополнителни информации јавете се на  тел 070 / 54 79 41 (контакт лице Лидија).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *