ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА – ДЕН 5

АКТИВНОСТ: НАПО ВО БИТОЛА кај ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЗАШИТА ПРИ РАБОТА НА ОПШИНА БИТОЛА

ДАТА: 26.10.2018 г.

ЦЕЛНА ГРУПА: Ученици од средно и основно образование, студенти на Технички факултет Битола

ПРИСУТНИ: Професори од Техничкиот факултет во Битола и Здружението за заштита при работа на Општина Битола.

ЗАКЛУЧОК: ФОТОГРАФИИТЕ ГОВОРАТ ПОВЕЌЕ ОД ПИШАНИОТ ЗБОР

Фотографии од настанот: https://photos.app.goo.gl/EfBxQRi3RApKgod69

 

ПРОДОЛЖУВАМЕ

ДЕН 5 – Промоција на вториот број на стручното списание за безбедност и здравје при работа ТУТЕЛА 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *