По повод две години од формирањето на ЗИЗ Тутела, на 29.02.2020 г., со почеток во 20:00 часот, во BIS Lounge bar, беше oрганизаирана “РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА”.

Фотографиите од забавата можете да ги погледнете на следниот линк:

https://photos.app.goo.gl/z3Suuyy4RQU3uUf89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *