На ден 07.03.2023 година членовите на ЗИЗ Тутела, м-р Борче Стојчевски и м-р Љупчо Кочовски учествуваа на работилница организирана од колегите од ФЦБЗР, Софија.

На работилницата од страна на членовите на ЗИЗ Тутела беше презентиран новиот Правилник за БЗР при рачно пренесување на товар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *