Ве информираме дека согласно Одлуката на седницата на Извршниот Одбор на Здружението на инженери за заштита ТУТЕЛА, Скопје, одржана на ден 13.11.2023 година, Шестото Годишно редовно Собрание на Здружението на инженери за заштита ТУТЕЛА, да се оджи на ден 14.12.2023 г, (четврток) истото ќе се одржи со почеток во 12 часот во х.Континентал, Бул.Александар Македонски бб, Скопје.

Поканата можете да ја превземете овде

Напоменуваме дека,во интерес на времето и местото за свикување и одржување на Собранието, ќе се искористи обуката на 14.12.2023 година, во х.Континентал, Скопје, а материјалите за Собранието ќе Ви бидат доставени на Вашите е маил адреси, со цел Ваше активно учество на Собранието.

Со почит,

Извршен Одбор на Тутела, Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *