Како официјален поддржувач на Кампањата за здрави работни места – Олеснете го товарот  (Healthy Workplaces Lighten the Load) на Европската агенција за безбедност и здравје при работа (EU-OSHA), ЗИЗ Тутела, како и до сега, и оваа година одбележувањето ќе го збогати и со одржување на професионална обука, која ќе обработи тематска единица од од актуелната Кампања.

Со цел резервирање на терминот и планирање на обврските, ги информираме сите заинтересирани за учество на обуката дека:

Обуката ќе се одржи на ден 27.10.2022 година (четврток) , во просториите на СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА , ул.Димитрие Чуповски бр.13, Скопје, поточно во сала број 4 на 5-тиот кат.

Детали за истата ќе бидат објавени/доставени на е маил адресите на сите членови на ЗИЗ Тутела и на www.tutela.org.mk

ПРОДОЛЖУВАМЕ ЗА БЗР СЕ РАБОТИ

Со почитLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *