OSHWITHOUTBORDERS.ORG

Почитувани,

Ни претставува задоволство да Ве поканиме да станете Спонзор/поддржувач на Меѓународното стручно советување на експерти за заштита “БЗР без граници”, кое ќе се одржи од 27-29 септември 2023 година во Хотел Дрим, Струга.

Меѓународното стручно советување е организирано од страна на ЗИЗ Тутела како главен организатор и други 9 организации за БЗР од 7 балкански земји и се фокусира на темата ,,Странски работници”.

Истoто е поддржано од Меѓународната организација на трудот (МОТ) и на него ќе присуствуваат и ќе се обратат Министрите за труд и социјална политика од земјите во регионот.

Специјален гостин и говорник на настанот ќе биде претседателот на Управниот Одбор на Европската агенција за БЗР (EU OSHA), Др. Андреас Стоименидис.

На конференцијата очекуваме учество од околу 200 експерти за безбедност и здравје од регионот.

На компаниите им нудиме два типа на спонзорство/поддршка  на самиот настан и тоа:

Здружение на инженери за заштита Тутела , Антон Попов 6, Скопје 1000, РС. Македонија
Цел на дознака спонзорство за БЗР БЕЗ ГРАНИЦИ 
ЕДБ : 4057018540327
жиро с-ка 210072678600120 НЛБ Банка    

Client Details
Association Name : TUTELA Skopje
Address: Anton Popov  6 , Skopje Kisela Voda, RN Macedonia
IBAN Code: MK07210722000120735
Bank Details
Bank Name: NLB BANKA AD SKOPJE
Bank Address: Mother Teresa 1
Country: RN Macedonia
SWIFT: TUTNMK22                                

Веруваме дека учеството на Вашата компанија ќе помогне да се зголеми квалитетот на конференцијата и ќе допринесе за целосниот успех на настанот.

Информации на 075 432 051 или e mail oshwithoputborders@gmail.com .

Повеќе за Меѓународното стручно советување на www.oshwithoutborders.org .

Ви благодариме за посветеното време и се надеваме на можност за соработка.

Со почит,

ЗИЗ Тутела

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *